500 قطعه بچه ماهی خاویاری به استان اصفهان اختصاص یافت

ه گزارش ایرنا، مدیرشیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان روز شنبه اعلام کرد: با توجه به محدودیت موجود در تامین و تولید بچه ماهی خاویار این تعداد از استان گیلان به شهرستانهای خور و بیابانک و آران و بیدگل اصفهان اختصاص یافت. 

شهرستان های خور و بیابانک در 420 کیلومتری شرق اصفهان و آران و بیدگل در 200 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.

محمدرضا عباسی افزود: گونه فیل ماهی در بین شش گروه ماهیان خاویاری موجود از نظر ضریب تبدیل غذایی دارای ارزش اقتصادی بالاتر و رشد مناسب تر می باشد و خاویار آن نیز دارای کیفیت بالاتری است.

بر اساس این گزارش، پرورش ماهیان خاویاری در استان سابقه چهار ساله دارد و حدود 10 تن بیومس (صید نشده) در حال پرورش و نگهداری است.

خاویار پرورشی پس از هفت تا هشت سال قابل استحصال است و پس از این مدت ماهیان گوشتی جداسازی و به بازار عرضه خواهد شد.

پرورش ماهیان خاویاری نیاز به آب دائم و محدوده دمایی بین 18 الی 22 درجه دارد .

تخم ماهیان خاویاری از گرانترین غذاهای جهان است. دریای خزر بعنوان بزرگ ترین منبع ماهیان خاویاری در جهان بیش از ۹۰ درصد خاویار جهان را تأمین می کند.

فیل ماهی یا بلوگا، تاس ماهی روسی یا چالباش، تاس ماهی ایرانی یا قره برون، ماهی شیب و ماهی ازون برون یا سوروگا، گونه های اصلی ماهیان خاویاری دریای خزر هستند.

/ 2 نظر / 21 بازدید
ديانا

سلام با امروزم بهت سر زدم و تو نيومدي اين وبلاگم رو توي لاين بلاگ ساختم لطفا نظرت رو برام کامنت کن لاين بلاگ سيستم خوبيه پيشنهاد مي کنم تو هم توش يه وبلاگ بسازي همه بچه هاي گروه وبلاگ نويسا توش وبلاگ دارن نظر يادت نره

نیلوفر

ایشاالله سایتتون همیشه پابرجا باشه.[گل]